Nieuwe ketel voordat de winter begint?

besparen CV ketelEen nieuwe CV ketel aanschaffen, het is zeker nu het weer wat kouder begint te worden iets dat veel mensen graag zouden willen. Een nieuwe ketel is namelijk ook zuiniger in het verbruik. Een ketel die populair is, is de Vaillant Ecotec Plus.

Er is momenteel een actie waarbij u tussen 14 september en 31 december 2015 een bedrag terug ontvangt van Vaillant. Dit bedrag ligt tussen de €100,- en €350,-. De ketel dient dan wel geïnstalleerd te zijn door een gespecialiseerd bedrijf. Het bedrag wordt na de plaatsing op uw rekening gestort. Bewaar de nota dus goed, dit is overigens tevens uw garantiebewijs in veel gevallen.

Een nieuwe en slimme thermostaat bij uw ketel

Bij de installatie van een nieuwe ketel hoort natuurlijk ook een nieuwe thermostaat. Misschien heeft u nog een oude versie van een thermostaat in uw woonkamer hangen, deze zal worden verwachten. Deze nieuwe apparaten zijn natuurlijk ook uitgerust met meer functionaliteiten. Zo kunt u deze bijvoorbeeld instellen om dagelijks op dezelfde dag aan te slaan. Zo kunt u bijvoorbeeld thuiskomen na een lange dag werken in een heerlijk opgewarmde woning. Een leuke functionaliteit waar in Nederland veel gebruik van gemaakt wordt.

De Ecotec Plus is een Vaillant ketel , het is een HR ketel. Dit staat voor ‘hoog rendement‘. Dit wil zeggen dat de nieuwe ketels een hoog rendement behalen en zodoende minder energie verbruiken. Dit is leuk voor uw portemonnee en het milieu. Maak nog voor 31 december van dit jaar gebruik van de actie en u heeft nog een leuk eindejaar voordeeltje.

verwarming